Keresés

Névnap:

Ma : Alajos, Leila

időjárás

+3
°
C
+
-1°
Veszprém
Kedd, 18
Szerda
+ -1°
Csütörtök
+
Péntek
-3°
Szombat
-4°
Vasárnap
-1° -5°
Hétfő
-5°
7 napos előrejelzés

Köszönjük, hogy ismét sokan eljöttek és együtt ünnepeltük az idei Gyermeknapot a Vadvirág Óvodában! Szép napsütéses időben sok játékkal, műsorral, énekes produkcióval, kézműveskedéssel telt a szombat délelőtt. Köszönjük a szülőknek a sok-sok süteményt, adományt!

Az óvodapedagógusok más-más helyszínen, különböző programokkal, játékos tevékenységekkel, mozgásos feladatokon, mesén keresztül hívták fel a gyermekek figyelmét a környezet megóvásának fontosságára.

Az ünnep alkalmával a Zöldikék munkaközösség kiállítást szervezett a családokban készült, vízzel kapcsolatos kreatív munkákból. Az újrahasznosított hulladékokból szép munkák születtek szülők, gyerekek keze nyomán.

Köszönjük a családoknak a közreműködést!

Képek >> itt <<

A Magyar Paralimpiai Bizottság 2024. február 22-én a Magyar Parasport Napja keretében érzékenyítő programsorozatot hirdetett meg, amihez mi is csatlakoztunk.

Ez az alkalom nemcsak arra adott lehetőséget, hogy a sérült emberek által űzött sportokat ismerhettek meg a gyerekek, hanem interaktív módon, játékok, kisfilmek segítségével arról is tudomást szereztek, hogy miként élik mindennapjaikat, miben tudunk mi támogatást nyújtani nekik és hogyan viselkedjünk, amikor találkozunk velük.

Köszönjük a Mozgáskorlátozottak és Barátaik Balatonfüredi Egyesületének, Mozgássérültek Aktív Egyesületének, Vakok Egyesületének Veszprémi Szervezetének közreműködését!

A VEOL-ban is megjelent egy cikk: >> ide kattintva <<

További képek (a képre kattintson)

007 erzekeny

Az ünnepre való ráhangolódás már korábban elkezdődött, amikor a csoportokban a gyermekek az óvodapedagógusokkal megemlékeztek a régi korok hőseiről, könyvet nézegettek, kokárdát, zászlót készítettek, díszítették a termet, verseltek, énekeltek.  Találkoztak Szentesi István hagyományőrző huszárral, valamint Sanci bácsi vidám táncházában ismerkedtek a népzenével, néptánc lépésekkel.

Természetesen az idei évben is elvitték a saját kezükkel készített zászlókat, kokárdákat a Dózsa György téri emlékműhöz.

(Az ünnepről készült fotók a képre való kattintással láthatók.)

01

Ismét kellemes hangulatban, tánccal, játékkal, a nőnap jegyében telt az idei szülők-nevelők bálja óvodánk aulájában.

Köszönjük minden résztvevőnek, támogatónak, vadvirágos dolgozónak, hogy hozzájárult céljaink megvalósításához. Terveink között szerepel udvari játékeszköz telepítése, valamint gyermekprogramok szervezése.

Sok év kihagyás után ismét részt vettünk az OviOlimpián. Nagyon büszkék vagyunk a vadvirágos gyermekeinkre, akik a kilenc csapatból a 2. helyezést érték el. Több egyéni eredmény is született:

Szathmáry Zalán - kislabdahajítás 1. helyezett

Kerecsen Zalán - rövidtávfutás 1. helyezett, hosszútávfutás 1. helyezett

Szőcs Ernő – rövidtávfutás 2. helyezett

Kondrik Emma – rövidtávfutás 3. helyezett

Gratulálunk!

A vehír.hu cikke:

https://vehir.hu/cikk/72197-a-legaranyosabb-olimpia-a-legaprobbaknak?fbclid=IwAR1vcZnciMIy-0hgZ6x7dW3Qy4Ox6Shcq69EKSdF1rBtAKxiZDGhKSTuGIY

Címmegtartó Zöld Óvodaként fontosnak tartjuk a környezetünkben élő madarak védelmét, etetését.
Szívesen fogadtuk a Kerítésmánia cég által felajánlott madáretetőt és eleséget, melyet Maczkó Károly ügyvezető igazgató úr adott át nekünk. Köszönjük szépen a madarak nevében is!

 

Az adventi kézműves délután után a családokkal együtt gyújtottuk meg az ovi adventi koszorújának első gyertyáját. Közös énekléssel, Boch Flóra óvodás versével, az óvodapedagógusok dalával tettük ünnepélyessé a hangulatot.

page advent

A mindennapokból

011_hkszcspszv.jpg

A Vadvirág Óvoda az

bázis szögletes 2023 2026 2

Óvodánk:

boldogovodaiskola2023 oklevel 781

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok