időjárás

+3
°
C
+
-1°
Veszprém
Kedd, 18
Szerda
+ -1°
Csütörtök
+
Péntek
-3°
Szombat
-4°
Vasárnap
-1° -5°
Hétfő
-5°
7 napos előrejelzés

A 2020-21 es év ötödik, záró programját is online formában szerveztük meg.

Szóllásné Török Csilla óvodapedagógus tartotta az előadást bemutatva a Veszprémi Vadvirág Óvodát, a Láb- és tartásjavító játékos mozgások óvodai jó gyakorlatának kialakulását és megvalósítási formáját.

A prezentáció mellett három kisfilm is bemutatásra került.

Az online formában biztosított elégedettségi kérdőívet nagyon sokat kitöltötték. Köszönjük a visszajelzéseket, melyeket honlapunkon is olvashatnak a "Visszajelzések" menüben

Ismét online formában szerveztünk szakmai programot, ami most is nagyon sikeresnek bizonyult. Ezzel megvalósítottuk negyedik bázisintézményi vállalásunkat.

Süveges Éva óvodapedagógus tartotta az előadást bemutatva a Veszprémi Vadvirág Óvodát, a „Zöldike” munkaközösséget, és a Tavaszi Zöld jeles Napokhoz kapcsolódó óvodai programokat.

Az online formában biztosított elégedettségi kérdőívet nagyon sokat kitöltötték. Köszönjük az építő jellegű visszajelzéseket!

Ismét online formában szerveztünk szakmai programot, ami most is sikeresnek bizonyult. Ezzel megvalósítottuk harmadik bázisintézményi vállalásunkat.

A program tartalma a következő volt:

  • Bevezetés, bemutatkozás a témához való kapcsolódás
  • Előadás: Dokumentációs rendszer az óvodában
  • Ppt alkalmazása - az óvodai jó gyakorlat bemutatása –.

Bemutatásra került a Vadvirág Óvoda dokumentálására vonatkozó intézményi elvárásai, a már 2010-ben kialakított, és több intézmény által adaptált dokumentációs rendszer.

A program során a résztvevők megismerkedhettek a jó gyakorlat kialakulásával, fejlődésével a 2020-21-ben alkalmazott tudatos tervező munka rendszerével.

Az online formában biztosított elégedettségi kérdőívet nagyon sokat kitöltötték. Köszönjük az építő jellegű visszajelzéseket!

IMG 20210303 141252

Ismét online formában szerveztünk szakmai programot, ami sikeresnek bizonyult. Ezzel megvalósítottuk második bázisintézményi vállalásunkat.

Barcza Béláné mesterpedagógus szaktanácsadó a Vadvirág Óvoda intézményvezetője tartotta az előadást, melyen elsősorban óvodavezetők, tagóvoda vezetők vettek részt.

A program tartalma a következő volt:

  • Bevezetés, bemutatkozás a témához való kapcsolódás
  • Előadás: Stratégiai és operatív dokumentumok (tervezés) az óvodában
  • Tanfelügyeleti kézikönyv szempontjai és elvárásai alapján PPT alkalmazása - az óvodai vezetői jó gyakorlat.

Az előadó a Vadvirág Óvoda szakmai elvárásait hozta konkrét példának, ezen keresztül mutatta be a stratégiai tervezés és megvalósítás dokumentumait.

Az elégedettségvizsgálat most is online formában történt, melyeket honlapunkon elolvashatnak az érdeklődők. Minden résztvevő megkapta a program anyagát is.

online BM 2020 12 09

Az élet úgy hozta, hogy a személyes találkozás nem lehetséges mostanában. Mi azonban fontosnak tartjuk a pedagógusok vertikális és horizontális tanulási lehetőségének, kapcsolatépítésének elősegítését. Ezért most online formában is megpróbálkoztunk a programok megszervezésével, ami nagyon sikeresnek bizonyult. Ezzel megvalósítottuk bázisintézményi vállalásunkat.

Lattenstein Jánosné mesterpedagógus szaktanácsadó kollégánk kérésére, előzetesen egy kérdőívet is kitöltöttek a résztvevők, melyben az előadó tájékozódott a témával kapcsolatos, helyi gyakorlatról, felmerült kérdésekről.

Az előadáson most is visszautalt az előző hasonló témájú program alkalmával a résztvevők által megfogalmazott igényekre. Ennek megfelelően alakította a mai témát, és mutatta be egy csoportjába járó SNI gyermek példáján keresztül saját, és kollégái jó gyakorlatát, az óvodai egyéni fejlesztési terv működtetését.

Az elégedettségvizsgálat szintén online formában történt, melyeket honlapunkon elolvashatnak az érdeklődők. Minden résztvevő megkapta az elégedettségi kérdőív linkjét, egyben a program anyagát is eljuttattuk mindenkinek e-mailben.

IMG 20201125 142557kép 2 

A mindennapokból

018_hkszcspszv.jpg

Óvodánk:

boldogovodaiskola2023 oklevel 781