Keresés

Névnap:

Ma : Alajos, Leila

időjárás

+3
°
C
+
-1°
Veszprém
Kedd, 18
Szerda
+ -1°
Csütörtök
+
Péntek
-3°
Szombat
-4°
Vasárnap
-1° -5°
Hétfő
-5°
7 napos előrejelzés

leva

Lattenstein Jánosné (Éva)


Köszöntöm a kedves Szülőket, Kollégákat, Érdeklődőket!

Vadvirág Óvodában 24 éve dolgozom, intézményvezető helyettesi feladatokat 8 éven keresztül láttam el.

A csoportban végzett óvodapedagógusi munkám mellett elkötelezettséggel támogattam az intézményvezető, a vezetőség, a nevelőtestület munkáját. Köznevelési szakértői, mesterpedagógus szaktanácsadói tapasztalataimat felhasználva jelentős szerepet vállaltam az intézmény innovációiban, szakmai fejlődésében, a szervezetfejlesztésben, közösségünk építésében.

Óvodapedagógusként mindig fontosnak tartottam a gyermekek egyéni sajátosságainak, igényeinek figyelembevételét, azt, hogy minden gyermeket önmagáért kell szeretni, elfogadni. A mindennapokban elengedhetetlen a bizalomteli, családias légkör és humor, valamint a szülőkkel, kollégákkal való összefogás.

Munkám alapja az emberek, gyermekek tisztelete, szeretete, a feltétel nélküli elfogadása.

Óvodánk alapítványának a Vadvirág Alapítványának kuratóriumi elnökeként is azon munkálkodtam és vezetőként is arra törekszem, hogy a gyermekek fejlődéséhez a lehető legjobb feltétel adott legyen, még jobban érezzék magukat óvodánkban, a családokkal való kapcsolat, közös programok tartalmasabbá váljanak. Fontosnak tartom a szülőkkel való szoros együttműködést ezen a területen is.

Céljaimat, a további elismerésre méltó nevelő-oktató munkát a nevelőtestülettel, alkalmazotti közösséggel, szülőkkel együttműködve, a Fenntartó támogatásával szeretném megvalósítani.  Ebben továbbra is számítok, a szülők támogató, felelősségteljes együttműködésére.

Hiszek abban, hogy itt a jövő nemzedékének alapjait rakjuk le.

Az intézmény stabil értékrenden nyugvó kiváló szakmai munkája volt óvodavezetőnk, Barcza Béláné Marika, az óvodapedagógusok, nevelést segítők és az itt dolgozók fáradhatatlan munkájának eredménye. Legfőbb feladatom az értékek, a szakmai színvonal megőrzése, a változó igények, körülményekhez való alkalmazkodás, további fejlődés elősegítése, biztosítása.


Barabás Miklósné (Klári), gazdasági ügyintéző; Stéger Ildikó, gazdasági ügyintéző; Kanyár Judit óvodatitkár;Király Kinga konyhai dolgozó; Enyedi Bernadett, dajka;


sziluett    sziluett


Horváthné Nagy Erzsébet pedagógiai asszisztens; Németh Éva pedagógiai asszisztens; Nagy Judit pedagógiai asszisztens


horvathne nagy e   a.png   a.png


 

A mindennapokból

011_hkszcspszv.jpg

A Vadvirág Óvoda az

bázis szögletes 2023 2026 2

Óvodánk:

boldogovodaiskola2023 oklevel 781

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok